Hier vindt u vragen met de daarbij behorende antwoorden. Staat uw vraag/antwoord er niet tussen?
Stuur dan een bericht met uw vraag, dan zullen we deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Wij reserveren voor al onze nieuwe patiënten een half uur. In die tijd maken we kennis met elkaar. Er wordt er een intake , een röntgen- en een uitgebreid gebitsonderzoek gedaan. Daarna wordt dit alles met u besproken.

Wij stellen voor u een behandel- en zorgplan op. U weet dan precies hoe uw gebit er aan toe is.

Wij reserveren voor al onze patiënten een half uur. In die tijd wordt uw gehele gebit professioneel gereinigd en krijgt u uitleg over hoe u zelf uw gebit het beste kunt onderhouden. Wij geloven heel sterk in preventie: voorkomen is beter dan genezen. Daarnaast wordt uw gebit ook nog gecontroleerd. Op deze manier hoeft u maar één keer langs te komen.

Wanneer het bleken professioneel gebeurt is dit niet slecht voor uw gebit. Of dit voor u een juiste keuze is kunt met ons bespreken. Bestaande vullingen en kronen bleken bijvoorbeeld niet mee. Wanneer bleken geen goede optie is dan zijn er verschillende ander mogelijkheden zoals schildjes (facings). Bijna altijd is er wel een goede oplossing te bedenken.

Het team van Linde & Co. bestaat uit meerdere preventie assistentes. Het is dus goed mogelijk dat u niet altijd dezelfde treft. Indien u dat wel wilt kunt u bij het maken van de afspraak om uw favoriete preventie assistente vragen.

Wij adviseren om uw kindje vanaf 2 jaar mee te nemen voor controle. Op deze leeftijd zijn ze nieuwsgierig en wennen ze snel aan het tandarts bezoek.