Welkom bij ons in de praktijk!

Dat fijne gevoel willen we onze patiënten graag geven maar jou ook. Linde & Co is een moderne tandartsenpraktijk met een hecht, positief en hardwerkend team dat gedreven is door passie, professionaliteit en collegialiteit.

En dat team is op zoek naar een nieuwe preventieassistente!

In een praktijk met 2 tandartsen, 4 (preventie)assistentes, een receptioniste en praktijkmanager speel je met je nieuwe collega’s een cruciale rol in het bieden van hoogwaardige tandheelkundige zorg waar de cliënt centraal staat.

Voor ons is preventie dè basis van een goede mondgezondheid. Elke patiënt die een controleafspraak plant krijgt een VIP afspraak, waarbij VIP staat voor Voorlichting, Instructie & Preventie. Naast werkzaamheden als tandsteen verwijderen en polijsten vind jij het een uitdaging om per patiënt te kijken hoe je deze kan motiveren of waar nodig stimuleren en door middel van een persoonlijke instructie enthousiast te maken.

Je vindt het fijn om zelfstandig (met controles van de tandarts) je programma te draaien maar vindt ook snel je plek in een team om dagelijks gezamenlijk de kar te trekken.

Neem voor meer informatie contact op met de praktijkmanager Astrid van de Vijver op 0592-318431 of stuur je enthousiaste motivatie en CV naar praktijkmanager@linde-co.nl

We kijken ernaar uit om kennis met je te maken!

Team Linde & Co